Zekat Bağışı

Zekatlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz

Zekat, zengin sayılan ergenlik çağına gelmiş akıl sahibi Müslümanların, mallarının belli bir miktarını ki genellikle % 2,5, diğer bir ifade ile kırkta birini, seneden seneye fakir Müslüman kardeşlerine vermesidir.

İyilik Derneği; zekât gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini titizlikle incelemektedir. Ayrıca zekâtınızın hangi proje ve yardım kapsamında kullanılmasını karar verebilir, İyilik Derneği aracılığıyla zekâtınızı istediğiniz doğrultuda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Zekat, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yolu ile zekat vermek istediğinizde açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Zekat” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 nolu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.