Balkanlar - Kuzey Makedonya Yetim Sponsorluk

Kuzey Makedonya'nın Yetimleri Hepimize Emanet

Dünya’da her yıl afetler, savaşlar, hastalıklar ve doğal yollarla gerçekleşen ölümler nedeniyle ebeveynlerini kaybeden milyonlarca çocuk var. Biz İyilik Derneği olarak, bize Allah’ın emaneti olan yetimlerin korunması ve iyilikle desteklenmesi için yıllardır, bağışlarınız sayesinde Kuzey Makedonya'da yetim kampanyaları sürdürüyoruz.

Kuzey Makedonyalı yetimler için aylık sponsorluk bedelimiz 125 TL'dir.

Kuzey Makedonyalı yetimlerimiz için dilerseniz, 6 aylık ya da 1 yıllık bağışı peşin yapabileceğiniz gibi, dilerseniz, yalnızca 1 aylık tutar ile de yetimlerimize destek olabilirsiniz.

Birden fazla Kuzey Makedonya’lı yetime de sponsor olabilirsiniz.

Derneğimiz hesabına yatırılacak sponsorluk ücretleri, veri havuzunda bulunan ve mağdur olduğu tespit edilmiş yetimlerin banka hesap numaralarına aktarılmaktadır.

Banka hesabı açamayan sığınmacı konumundaki yetimlere ise tutanak karşılığında, sponsorlukbedeller aylık olarak düzenli ödenmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir.

Bağış takip sistemimizde sponsor olduğunuz yetime aylık olarak aktarılan bedelleri de görebilirsiniz.

YETİM SPONSORLUK FORMU

Web sitemizde yer alan Online Yetim Sponsorluk Formu'nu doldurarak siz de yetim sponsorlarımızın arasına katılarak bir yetimin gülmesine vesile olabilirsiniz.

Formu doldurduğunuzda tarafınıza dönüş yapılacak ve sponsor olduğunuz yetim bilgileri ve aylık ödemeler bilgi olarak paylaşılacaktır.

KUZEY MAKEDONYALI YETİM ONLİNE SPONSORLUK

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden yetimlerimiz için sponsorluk bedelini online olarak ödeyebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

KUZEY MAKEDONYALI YETİM HAVALE EFT İLE SPONSORLUK

Havale / EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kuzey Makedonya Yetim” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.