Yetim Giydirme

Yetimlerimizin bayramlarını güzelleştirmek ve yüzlerini güldürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların çocukluklarını, bayramlarını güzel hatırlayacağı anılar bırakıyoruz. Bayramı buruk karşılamasınlar istiyoruz. Yepyeni bayramlıkları ile tebessümleriyle, bayramımızı bayram yapmak için çalışıyoruz.

Bir yetim kızımız için bir etek bir bluz, isterse bir elbise veya bir pantolonu ayakkabılarıyla beraber, o ne isterse birlikte seçiyoruz.

Eğer yetimimiz bir erkek çocuğuysa istediği pantolonu, tişörtü veya gömleği ayakkabılarıyla beraber o nasıl isterse birlikte seçiyoruz.

Yetimimizin mutluluğuna vesile olmak onların bayramlıklarını almak isterseniz desteklerinizi bekliyoruz.

Yetim Bayramlığı bedeli: 150 TL

Yetimlere bayramlıklarını almak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile bayram harçlığı bağışı yaparken açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Yetim Bayramlık” yazarak destek olmak istediğiniz bağış projemizi belirtmenizi rica ederiz.