Süt Keçisi - Serbest

Süt Keçisi Bağışı - Serbest

Afrika'da Süt Keçisi Projesi Kapsamında Yoksullukla Mücadele Ediyoruz

Süt Keçisi kampanyasıyla, Afrikalı yoksul bir aileye 3 süt keçisi hediye ederek, onların hayvancılık yapabilmeleri ve geçimlerini sağlamaları için çalışıyoruz. Sütünden elde edilen gelirlerin yanı sıra, hediye edilen keçiler dişi ve erkeklerden oluştuğundan orta vadede doğurganlıkları sebebiyle keçiler sürü haline gelmekte ve ailenin hayvancılık ya da süt ile geçimine vesile olmaktadır. Bu sebeple süt keçisi kampanyası kalıcı geçim kaynağı sağlamak adına bizim için oldukça önemli bir kampanyadır.

Derneğimize yapacağınız süt keçisi bağışları sayesinde Afrikalı aileler, geleceğe güvenle bakacaklar. Kendilerine olan inançları ve güvenleri artacak.

Yoksul bir ailenin orta vadede hayvancılık yapabilmesi için gerekli olan 3 adet süt keçisinin bedeli 1350'TL’dir. Siz de dilediğiniz miktarda bağışta bulunarak süt keçisi havuzunda biriken bağışlara katkı sağlayabilirsiniz. Her 450 TL’de 1 keçi maliyeti karşılanarak keçi sayıları çoğalarak artmaktadır.

Süt keçisi hediye edilecek aileler özellikle yetimler, dullar ve fakirliği bariz bir şekilde ortada olan, tespitleri özenle ve yerinde yapılan aileler şeklindedir.

Süt keçileri şuan için, Nijer ve Burkina Faso ülkelerinde dağıtılmaktadır. Dağıtım yapılan yerlerde süt keçilerinin beslenmesi için yeterli otlak alan bulunmaktadır. Ayrıca hediye edilmiş keçilerin satılması gibi suiistimallere karşı bölgedeki gönüllülerimiz takip çalışması yürütmektedir.

7000'i aşkın süt keçisi bağışını bağışçılarımız adına Afrikalı kardeşlerimize ulaştırdık. Kampanya kapsamında süt keçileri ailelere teslim edilirken bağışçı isimlerinin bulunduğu isim tabelaları ile fotoğraflar çekilmekte ve bağışçılarımıza whatsapp üzerinden gönderilmektedir.

Siz de aşağıdaki yöntemlerle süt keçisi bağışında bulunabilirsiniz;

Süt Keçisi bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile süt keçisi bağışı yapacağınız zaman açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Süt Keçisi” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.