EĞİTİM
Öğrenci Bursu

Yardımın İnsana Dönüşmesi düşüncesiyle, öncelikle yetişen nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı olmasının gerekliliğini şiar edinen İyilik Derneği olarak, “Bir Öğrenci De Sen Okut” projesi ile eğitim hayatına devam eden öğrencilerimizin eğitimlerini başarılı bir şekilde yürütebilmeleri için burs desteği sağlıyoruz. Bağışçılarımızın desteği ile hayata geçirdiğimiz Burs bedeli 250 TL’dir.

Öğrenci Okut projemize bağışta bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Öğrenci Bursu” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

250,00TL