Mont Yardımı

İyilik Derneği olarak, “Kış Soğuk, Kalp Sıcak” sloganıyla düzenlediğimiz kampanyayla bu kış da ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımlarını sürdürüyoruz. Kış soğuklarının artık kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde yürüttüğümüz kış kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamak adına üşüyen çocuklar rüya göremez diyoruz ve çocuklarımızın bir nebze de olsa sıcak giysileriyle kışın dondurucu soğuğundan korumaya çalışıyoruz.

Kampanyamız, kış ayları süresince devam edecek ve kış fonunda biriken bağışlar ile temin edilen montlar, İyilik Derneği’nin yıl boyunca tespit ettiği ülkemizdeki yoksul ailelere, yetimlere ve savaş mağduru muhacir kardeşlerimize dağıtılacak.

Kış kampanyasının içeriği; çocuk mont, çocuk bot, pantolon, çocuk kazak ve atkı-eldiven-bere oluşmaktadır.

Bağış tutarları;

Çocuk Mont: 60 TL,

Çocuk Kazak: 25 TL,

Çocuk Pantolon: 30 TL,

Çocuk Bot: 60 TL,

Atkı-Bere-Eldiven: 25 TL

Kışlık Giyim Yardımı: 200 TL

Kışlık Giyim Yardımı, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Zekat” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

60,00TL