İyilik Kütüphanesi

Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz

Suriye’de saldırıya maruz kalan sadece insanlar ve binalar değil, bizim de parçası olduğumuz büyük bir kültür ve medeniyet. Bu bilgi ve birikimi ayakta tutarak, genç dimağlarda yaşatmak için; İyilik Derneği olarak Türkiye'nin Azez, Afrin, Cerablus, El Bab ve kırsallarında yaptırdığı okullarda “İyilik Kütüphanesi” projesini başlattık.

Gelin yaşanan gaddarlığa ve yıkıcı teknolojiye en güzel cevabı erdemli ve bilgili bir nesil ile verelim. Sizde yapacağınız 2.000 TL’lik bağış ile bir kütüphane kurulmasını sağlayabilir ve yeni bir gelecek inşa etmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Eğer bir kütüphane bedeli yerine, dilediğiniz miktarda serbest bağış yapmak isterseniz İyilik Kütüphanesi - Serbest sayfasını ziyaret edebilirisniz.

İYİLİK KÜTÜPHANESİ ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

İYİLİK KÜTÜPHANESİ HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kütüphane” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.