PROJELER
Külliye

İyilik Derneği’nin Burkina Faso ülkesinde, hayırseverler vesilesiyle yapımını planladığı Külliye; içerisinde 50 yatılı yetim kapasiteli yetimhane, 100 öğrenci kapasiteli okul, 100 m2 camii ve özellikle yetişkinlere yönelik olarak Mesleki eğitim sınıflarının bulunacağı bir projedir.

Yetimlerin tüm ihtiyaçlarını görebilecekleri şekilde planlanan yetimhanesi, şadırvanı ve su kuyusu bulunacak. Mescit ve hem yetimlerin hem de dışarıdan öğrenci alabilecek nitelikte resmi prosedürlere uygun eğitim verecek okulun bulunacağı projenin yoksul Burkina Faso’lu kardeşlerimize umut olmasını temenni ediyoruz.

Ayrıca külliye içerisinde yapılacak mesleki eğitim sınıflarında da Burkina Faso’da ihtiyaç bulunan mesleklere yönelik eğitimler verilecek, eğitimde başarılı olanlara geri dönüşümü farklı yoksullara verilmek üzere mikro kredi imkânı sunularak iş kurmalarına olanak sağlanacaktır.

Bağışçılarımızın desteğiyle yapımının tamamlanması hedeflenen Külliye için bağış tutarını kendiniz belirleyerek bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Külliye bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Külliye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.