Kardeş Aile

Kardeş Aile Projesi

İyilik Derneği, üzerimize vazife olan kardeşliğimizi görünür kılmak ve eyleme dökmek için Kardeş Aile projesini düzenlemektedir. Bizler, Türkiye’de ve dünyada yeryüzünün neresinde olursa olsun kardeşlik hukukunun tesisi için çalışmak, çabalamak zorundayız. Unutmayalım ki ihtiyaç sahibi, mağdur insanların sahipsiz kaldığı bir dünya bizim dünyamız değildir. Tıpkı komşusu aç iken kendi tok yatanın bizden olmadığı gibi…

İnsanlık kardeşlik üzeredir derken, insanlığın kardeş eli ile katledildiğine şahit oluyoruz. İnsanlık, yine insanın yaptığı zulümlere, gözyaşlarına kurban edilmiş durumda. Bize düşen iyilik hareketine katılmak ve insandan insanlığa gönül köprüleri kurmaktır. Bu nedenle gönüller yapmanın, kardeşliğimizi göstermenin tam vaktidir diyor ve ‘Kardeş Aile Projesi'ni sizlerin desteğiyle sürdürüyoruz.

Amacımız;

• Kardeş Aile projesi, kardeşlerimize kardeş paylarını ulaştırmayı hedeflemektedir.
  • Tüm insanların 'Kardeş’ olduğu bilincini hatırlatmaktır.
  • “Her iyilik bir sadakadır. Kardeşini güler yüzle karşılaman, kovandan ihtiyacı olan bir şeyi kardeşinin kovasına boşaltman da bu tür iyiliklerdendir.’’ Hadisi Şerif’inin muhatapları olduğumuzu unutmamaktır.
  • Muhtaç ve mazlum kardeşlerimizle gönül köprüleri inşa etmektir.
  • Kurduğumuz bu gönül bağlarını idame ettirmektir.

Projenin Kapsamı;

• Barınma, Isınma, Eğitim, Sağlık, Gıda, Giyecek, Yaşlı ve Özürlüler İçin Rehabilitasyon Hizmetleri, Gezi ve Ziyaret programlarını kapsamaktadır.

Kampanya Katılım Bilgileri

Kardeş Aile formunu doldurup adresimize ulaştırmanız gerekmektedir.

Kardeş aile aylık yardım bedeli 200 TL’dir. Mail Order ile kredi kartınızdan aylık çekim için taahhüt verebilirsiniz. Yine dilerseniz 1 yıllık bedeli 2.400 TL peşin olarak yatırabilirsiniz.

Kardeş Aile bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kardeş Aile” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.