SU KUYUSU
Su Kuyusu - 1 Hisse

Susuz Canlara Can Katalım

Çeşmeyi açtığınızda suyunuz serin ve temiz olarak size hizmet ediyor değil mi? Gündelik hayatımızı şırıl şırıl akan sularımız sayesinde ne kadar kolay idame ettirdiğimizi bir düşünelim...

Şimdi sıra Afrika’nın birçok yerinde onlarca yıldır devam eden kuraklık ve su sıkıntısını düşünmekte; bebeklerin, çocukların, kadınların sıradan bir günü, içme suyuna ve hijyen için gerekli olan suya duyulan hasretle ve yoksunlukla geçiyor. Gelin kara kıtanın bahtı kara insanına, açacağınız su kuyuları ile destek olun, onlara sıhhat ve afiyet katmak için su kuyusu kampanyamıza bağışlarınızla ortak olun.

Afrika'da her gün milyonlarca insan kilometrelerce yol yürüyerek en yakındaki su kuyusundan evine su almak için emek veriyor. Bazı yerlerde ise su kuyusu bulunmadığından kuraklık ve açlık ölümleri yaşanıyor. Bir kuyu açtırarak on binlerce insanın istifade etmesini ve ölmeyen bir hayır çeşmeniz olmasını sağlayabilirsiniz.

Bağışlarınız ve destekleriniz sayesinde açılacak su kuyularına sizin, ailenizin ya da sizin seçeceğiniz bir isim verilecektir. Ayrıca açılan su kuyusuna ilişkin fotoğraf ya da dilerseniz video kaydı alınarak yine tarafınıza ulaştırılacaktır.

Su Kuyusu, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Su Kuyusu” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

200,00TL