Koronavirüs Gıda ve Hijyen Paketi

Dünya, tarihinin en büyük salgınlarından birini yaşıyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele ederken, evde kal çağrılarına uyarak toplumsal mücadeleye destek veren ve geliri kesilen vatandaşlarımız için gıda ve hijyen paketleri oluşturuyoruz. Siz de gıda ve hijyen paketleri için bağışta bulunarak, bu mücadele sürecinde bir çok vatandaşımıza destek olabilir, daha fazla vatandaşımıza ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Gıda Paketi Bedeli: 150 TL
Hijyen Paketi Bedeli: 100 TL

Paket bedellerinin dışında dilediğiniz miktarda serbest bağış yapmak için Koronavirüs Gıda ve Hijyen Paketi Serbest sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

GIDA ve HİJYEN PAKETİ ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

GIDA ve HİJYEN PAKETİ HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Gıda ve Hijyen Paketi” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.