Afrika Su Kuyusu - Serbest

Afrika'da Su Kuyuları Açıyoruz

Afrika'yı suya kavuşturma çalışmalarımız kapsamında su kuyuları açıyoruz. Bağışlarınız sayesinde Afrika'da temiz su kaynaklarına ulaşamayan binlerce mağdur insan için su kuyuları açıyoruz.

Afrika’nın birçok yerinde onlarca yıldır bebeklerin, çocukların, kadınların sıradan bir günü, içme suyuna ve hijyen için gerekli olan suya duyulan hasretle ve yoksunlukla geçiyor.

Gelin kara kıtanın bahtı kara insanına, açacağınız su kuyuları ile destek olun, onlara sıhhat ve afiyet katmak için su kuyusu kampanyamıza bağışlarınızla ortak olun.

Afrika'da her gün milyonlarca insan kilometrelerce yol yürüyerek en yakındaki su kuyusundan evine su almak için emek veriyor.

Bazı yerlerde ise su kuyusu bulunmadığından dolayı kuraklık ve açlık ölümleri yaşanıyor.

Su Kuyusu havuzumuz ile destek olarak bir su kuyusu açılmasına vesile olabilir, on binlerce insanın istifade etmesini ve ölmeyen bir hayır çeşmesi açılmasını sağlayabilirsiniz.

Afrika'ya Su Kuyusu, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

AFRİKA SU KUYUSU ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden Somali için Su Kuyusu bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

AFRİKA SU KUYUSU HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Afrika Su Kuyusu” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.