Türkiye

TÜRKİYE'DE BAĞIŞLARINIZLA YARALARI SARIYORUZ

Türkiye'de doğal afetler sonucu ortaya çıkan acil yardım faakliyetlerine destek veriyor, giyim, gıda, sağlık, kışlık yakacak ve barınma ihtiyaçlarına yönelik yardım çalışmalarımız ile hızlı çözümler üretiyoruz. Türkiye'de yürüttüğümüz acil yardım faaliyetlerine bağışlarınızla katkı sunmanız, kardeşlik ve yardımlaşma bilincimizi tazeleyecek, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirecektir.

TÜRKİYE ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

TÜRKİYE HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Türkiye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.