Ortadoğu - Suriye - İdlib

İDLİB BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

İç savaşın yaşandığı Suriye'deki rejim güçlerinden ve terör gruplarının saldırıları sebebiyle, evlerini ve sahip oldukları her şeyi bırakarak İdlib'in Türkiye sınırındaki bölgelerine sığınan kardeşlerimiz çadır kentlerde çok zorlu şartlarda hayat mücadelesi veriyor. Acil olarak; temel gıda malzemeleri, çocuk bezi ve maması, battaniye, giyim malzemesi ve mobil mutfak ekipmanlarının tedarik edilmesi gerekmektedir.

Hızlı bağış kısmında yer alan bağış kalemlerinden dilediğinizi seçerek, bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Serbest bağış yapmak isterseniz Ortadoğu - Suriye - İdlib Bağış sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Suriye konusunda bugüne kadar, kardeşlik bilinciyle desteğini esirgemeyen, dünyaya örnek olan bir hassasiyet gösteren halkımızı bu büyük göç dalgasına karşı yapılacak yardımlara az çok demeden katkı sağlamaya davet ediyoruz.

SURİYE İDLİB ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

SURİYE İDLİB HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve İdlib” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.