ACİL YARDIM
Ortadoğu - Suriye - İdlib

Savaşın başladığı günden bu yana Suriye konusunda her alanda yardım faaliyetlerini sürdüren Derneğimiz, İdlip'te sivil halka yönelik gerçekleştirilen saldırılar sonrası sınır bölgelerine göç etmek zorunda kalan ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. Son günlerdeki gelişmeler sonrası oluşan göç dalgası çok büyük. Acil olarak gıda kolisi, çadır, battaniye, un ihtiyacı öne çıkmakta.

Suriye konusunda bugüne kadar,kardeşlik bilinciyle desteğini esirgemeyen,dünyaya örnek olan bir hassasiyet gösteren halkımızdan bu büyük göç dalgasına karşı yapılacak yardımlara az çok demeden katkı sağlamaya davet ediyoruz.

İdlip için sizde destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve İdlip” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.