ACİL YARDIM
Ortadoğu - Filistin - Gazze

Gazze Şeridi’nde acil yardımlara ihtiyaç her geçen gün artarken, binlerce kişi saldırılar neticesinde ölümle her gün burun buruna yaşam mücadelesi veriyor. Her yıl binlerce kişi bu saldırılar sonucu hayatını kaybediyor ya da sakat kalarak hayatlarını devam ettirmek zorunda bırakılıyor. Bölgede yaşayan binlerce Filistinli, engellenen yardım fonları nedeniyle gıda ve ilaç bulmakta güçlük çekiyor. Hastanede acil tedavileri yapılan kişilerin ilaçlarını dışarıdan temin etmeleri isteniyor, maddi gücü olmayan kişilerin tedavileri ilaçsızlık yüzünden yapılamıyor. Dışarıdan alınan ilaçlar geçim sıkıntısı çeken aileleri derin bir çıkmaza sokuyor.

Dünyanın sessiz kaldığı bu duruma Türkiye'den gönüllülerimizin destekleriyle iyilik eli uzatmaya devam ediyoruz.

Filistin – Gazze’de zor şartlarda yaşayan insanlara bağışçılarımızın desteğiyle yapılan yardımlara sizde destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Gazze” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.