Ortadoğu - Filistin - Gazze

GAZZE BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

Gazze Şeridi’nde acil yardımlara ihtiyaç her geçen gün artarken, binlerce kişi saldırılar neticesinde ölümle her gün burun buruna gelerek yaşam mücadelesi veriyor. Her yıl binlerce kişi bu saldırılar sonucu hayatını kaybediyor ya da sakat kalarak hayatlarını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalıyorlar. Bölgede yaşayan binlerce Filistinli, engellenen yardım fonları nedeniyle gıda ve ilaç bulmakta güçlük çekiyor.

Hastanede acil tedavileri yapılan kişilerin ilaçlarını dışarıdan temin etmeleri isteniyor, maddi gücü olmayan kişilerin tedavileri ilaçsızlık yüzünden yapılamıyor. Dışarıdan alınan ilaçlar geçim sıkıntısı çeken aileleri mağdur ederek derin bir çıkmaza sokuyor.

Dünyanın sessiz kaldığı bu duruma Türkiye'den gönüllülerimizin destekleriyle iyilik eli uzatmaya devam ediyoruz.

FİLİSTİN GAZZE ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

FİLİSTİN GAZZE HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Gazze” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.