ACİL YARDIM
Asya - Arakan Kampları

Arakan ‘da yaşanan insani dram sonrası Bangladeş sınırında çadırlara yerleşen çoğunluğu kadın, çocuk ve yaşlılardan oluşan 800 bin mağdur insana yönelik yardımlarımız devam ediyor.

Kış aylarının başlamasıyla derme çatma çadırlarda daha da zor koşullar yaşayan 3 bin aileye bölgeye giden ekibimiz gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirmişti. Ekibimiz ayrıca kamplarda yaşayan ve temiz içme suyuna erişemeyen on binlerce insanın istifade edeceği su kuyusu, banyo, tuvalet ve çeşmelerden oluşan 15 setin açılışlarını da gerçekleştirmişti.

Bangladeş Arakan kamplarında zor şartlarda yaşayan insanlara bağışçılarımızın desteğiyle yapılan yardımlara sizde destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Arakan” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.